Paketmeny
För dig som bokat ett boendepaket, t.ex. Bara Vara så är det följande meny som ingår i paketet.
Ni får då välja på en av varje förrätt, varmrätt och efterrätt.
Sällskap över tio personer måste förbokning ske fyra dagar innan ankomst.
​
STÖRRE SÄLLSKAP?
Vid större sällskap har vi vissa restriktioner när det gäller val av meny.
Gäller även om barn är inkluderat i sällskapet.
1-9 gäster - Ni har möjlighet att välja fritt från vår paketmeny.
Förbeställning av måltider behöver ej göras om man ej önskar.
​
10-19 gäster - Ni har möjlighet att välja fritt från vår paketmeny.
Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst.
​
20 gäster och uppåt - Samtliga gäster äter samma meny, oavsett om det är en, två eller tre rätter.
Dvs alla gäster äter samma rätt från vår paketmeny.
Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst. ​
​
Förrätter
Halstrad Hokkaido-kammussla
serveras med rostad blomkålspuré smaksatt med miso, brynt smör och soja
samt laxrom och palsternackschips.
Pol Roger, Brut Réserve, Champagne – Frankrike 179:-
/ Jordan River, Chardonnay, Norra Jordanien 159:-
Biffcarpaccio
med picklad rödlök, friterad kapris, soltorkad tomat- &
vitlöksemulsion med chilicrostini och flagad parmesan.
Prunotto, Fiulot Barbera d’Asti, Piemonte, Italien 155:-
Grönkåls- och schalottenlöksoppa
med västerbottenskum, serveras med vitlöksstekt surdegsbröd
Vegansk alternativ med stekt rökt tofu
Gustave Lorentz, Pinot Gris Réserve, Alsace, Frankrike 149:-
​Byt ut din förrätt till en Löjromservering för endast 199:- Löjrom från Kalix, silverlök, smetana, briocheDryckesförslag: Dryckesförslag: Mandois, Brut Réserve, Champagne – Frankrike 165:-
​​
Varmrätter
​
Helstekt kalventrecôte
serveras med salviasky och rotfruktsstomp smaksatt med grovkornig senap.
Franschini, Valpolicella Ripasso, Classico Superiore,
Valpolicella, Italien 189:-
Grillad lammytterfilé
serveras med rostad vitlök och rosmarinsky, chèvrekräm, smörbakad potatis
och sojabönsragu.
Francis Ford Coppola Paso Robles, Cabernet Sauvignon,
Paso Robles, USA 169:-
Halstrad torsk
serveras med beurre blanc ”tartar”, örtslungade rotfrukter,
chilistekt broccoli och gravad fänkål.
Black Stallion Posidion, Chardonnay, Napa Valley, USA 169:-
Gochujang-rostad blomkål
Puy-linser och eldad savoykålsragu, persilje- & gräslöksvelouté.
Villa Antinori, Trebbiano, Pinot Grigio, Riesling,
Toscana, Italien 145:-
​
Desserter
​
Vegansk chokladbavaroise
med havtorn och ingefärssorbet, samt hasselnötsnougatine.
Pol Roger, Rich, Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier,
Champagne, Frankrike 159:-
Pistage- och vit chokladkräm
med kardemummaglass, rostad vit choklad och kaffesirap.
Donnafugata Kabir, Moscato, Sicilien, Italien 119:-
Glass eller sorbet
Fråga kyparen om kvällens smaker.