top of page

Paketmeny

För dig som bokat ett boendepaket, t.ex. Bara Vara så är det följande meny som ingår i paketet.

Ni får då välja på en av varje förrätt, varmrätt och efterrätt.

Sällskap över tio personer måste förbokning ske fyra dagar innan ankomst.

​

STÖRRE SÄLLSKAP?

Vid större sällskap har vi vissa restriktioner när det gäller val av meny.

Gäller även om barn är inkluderat i sällskapet.
 

1-9 gäster - Ni har möjlighet att välja fritt från vår paketmeny.
Förbeställning av måltider behöver ej göras om man ej önskar.

​

10-19 gäster - Ni har möjlighet att välja fritt från vår paketmeny.
Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst. 

​

20 gäster och uppåt - Samtliga gäster äter samma meny, oavsett om det är en, två eller tre rätter.

Dvs alla gäster äter samma rätt från vår paketmeny.

Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst. â€‹

​

Förrätter

 

Halstrad Hokkaido-kammussla

serveras med rostad blomkålspuré smaksatt med miso, brynt smör och soja 

samt laxrom och palsternackschips.

Pol Roger, Brut Réserve, Champagne – Frankrike 179:- 

/ Jordan River, Chardonnay, Norra Jordanien 159:-

 

Biffcarpaccio

med picklad rödlök, friterad kapris, soltorkad tomat- & 

vitlöksemulsion med chilicrostini och flagad parmesan.

Prunotto, Fiulot Barbera d’Asti, Piemonte, Italien 155:-

 

Grönkåls- och schalottenlöksoppa

med västerbottenskum, serveras med vitlöksstekt surdegsbröd

Vegansk alternativ med stekt rökt tofu 

Gustave Lorentz, Pinot Gris Réserve, Alsace, Frankrike 149:-

 

​Byt ut din förrätt till en Löjromservering för endast 199:- Löjrom från Kalix, silverlök, smetana, briocheDryckesförslag: Dryckesförslag: Mandois, Brut Réserve, Champagne – Frankrike 165:-

​​

Varmrätter

​

Helstekt kalventrecôte

serveras med salviasky och rotfruktsstomp smaksatt med grovkornig senap.

Franschini, Valpolicella Ripasso, Classico Superiore, 

Valpolicella, Italien 189:-

 

Grillad lammytterfilé

serveras med rostad vitlök och rosmarinsky, chèvrekräm, smörbakad potatis 

och sojabönsragu. 

Francis Ford Coppola Paso Robles, Cabernet Sauvignon, 

Paso Robles, USA 169:-

 

Halstrad torsk

serveras med beurre blanc ”tartar”, örtslungade rotfrukter, 

chilistekt broccoli och gravad fänkål. 

Black Stallion Posidion, Chardonnay, Napa Valley, USA 169:-

 

Gochujang-rostad blomkål

Puy-linser och eldad savoykålsragu, persilje- & gräslöksvelouté.

Villa Antinori, Trebbiano, Pinot Grigio, Riesling, 

Toscana, Italien 145:-

​

Desserter

​

Vegansk chokladbavaroise

med havtorn och ingefärssorbet, samt hasselnötsnougatine.

Pol Roger, Rich, Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier, 

Champagne, Frankrike 159:-

          

Pistage- och vit chokladkräm

med kardemummaglass, rostad vit choklad och kaffesirap.

Donnafugata Kabir, Moscato, Sicilien, Italien 119:-

 

Glass eller sorbet

Fråga kyparen om kvällens smaker.

Gå med i vår sändlista

Missa aldrig en uppdatering

​

Hotell Havsbaden är ett kontantfritt hotell.
Snabbt, säkert och enkelt.

 

Hotell Havsbaden i Grisslehamn AB

Skatuddsvägen 18, 764 56 Grisslehamn, Sverige | Telefon: 0175 - 309 30

Org.nr: 556355-5720 | Kontakta oss

Personuppgiftspolicy | Kamerabevakning

​

MEDIAGALLERI

bottom of page