top of page

Paketmeny

För dig som bokat ett boendepaket, t.ex. Bara Vara så är det följande meny som ingår i paketet.

Ni får då välja på en av varje förrätt, varmrätt och efterrätt.

Sällskap över tio personer måste förbokning ske fyra dagar innan ankomst.

​

STÖRRE SÄLLSKAP?

Vid större sällskap har vi vissa restriktioner när det gäller val av meny.

Gäller även om barn är inkluderat i sällskapet.
 

1-9 gäster - Ni har möjlighet att välja fritt från vår paketmeny.
Förbeställning av måltider behöver ej göras om man ej önskar.

​

10-19 gäster - Ni har möjlighet att välja fritt från vår paketmeny.
Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst. 

​

20 gäster och uppåt - Samtliga gäster äter samma meny, oavsett om det är en, två eller tre rätter.

Dvs alla gäster äter samma rätt från vår paketmeny.

Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst. â€‹

​

Förrätter

 

Krämig hummersoppa

serveras med marinerade räkor smaksatta med dill och chili 

samt en krispig gratinerad Sveciaosttoast.

Pol Roger, Brut, Champagne 179:-

 

Tartar av hjortinnanlår

med syrade kantareller, jordärtskockschips, fruktig chilimajonnäs, 

rårörda tranbär samt riven pecorinoost. 

Ford Coppola, Pinot Noir, Santa Barbara 165:-

 

Sotad broccolini

smaksatt med pumpafröpesto, rödbetshummus gjort på 

rättviksärtor, krossad Marconamandel, kallpressad pumpafröolja 

samt puffade kikärtor smaksatta med gochugaruchiliflingor.

Gustave Lorentz Pinot Gris Réserve, Alsace 135:-

​

Byt ut din förrätt till en Löjromservering för endast 199:- löjrom från Bottenviken, silverlök, smetana, brioche

Dryckesförslag: Pol Roger Brut, Champagne 179:-

​​

Varmrätter

​

Ångkokt rödingfilé

med brynt smör- och sojasås, grillad pak choi, slungade 

grönsaker med vitlök, chili och ingefära, toppas med laxrom.

Jordan River, Chardonnay, Jordan 155:-

 

Grillad ryggbiff

med ädelostsmör, rödvinssky, dirty smashpotatis, 

rostad spetskål med havssalt och örtolja.

Franchini, Valpolicella Ripasso, Classico Superiore 189:-

 

Grillad abanico ibérico

med rostad potatis och palsternackstomp, kål- & svampragu, 

jalapeñoaioli samt mojo verde.

Coppola Bianco & Rosso Cabernet Sauvignon, Paso Robles 165:-

 

Svamprisotto med syrade kantareller

Västerbottensostkroketter, krossad Valencia-mandel och friterad grönkål. 

Vegansk alternativ: stekt rökt tofu och veganparmesan.

Gustave Lorentz Riesling Réserve, Alsace 135:-

​

Desserter

 

Valrhona chokladmousse 

med smulad hasselnötsbrownie, karamellglass med havssalt 

och rostade pekannötter.

Kabir, Moscato, Sicilien 115:-

          

Lingon- & portvinskokt päron

med krossade drömmar samt körsbärssorbet.

Graham’s Tawny Port 10yr, Douro 109:-

 

Glass eller sorbet

Serveras med bär & sås - Fråga kyparen om kvällens smaker

bottom of page