Paketmeny
För dig som bokat ett boendepaket, t.ex. Bara Vara så är det följande meny som ingår i paketet.
Ni får då välja på en av varje förrätt, varmrätt och efterrätt.
Sällskap över tio personer måste förbokning ske fyra dagar innan ankomst.
​
STÖRRE SÄLLSKAP?
Vid större sällskap har vi vissa restriktioner när det gäller val av meny.
Gäller även om barn är inkluderat i sällskapet.
1-9 gäster - Ni har möjlighet att välja fritt från vår paketmeny.
Förbeställning av måltider behöver ej göras om man ej önskar.
​
10-19 gäster - Ni har möjlighet att välja fritt från vår paketmeny.
Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst.
​
20 gäster och uppåt - Samtliga gäster äter samma meny, oavsett om det är en, två eller tre rätter.
Dvs alla gäster äter samma rätt från vår paketmeny.
Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst. ​
​
Förrätter
Krämig hummersoppa
serveras med marinerade räkor smaksatta med dill och chili
samt en krispig gratinerad Sveciaosttoast.
Pol Roger, Brut, Champagne 179:-
Tartar av hjortinnanlår
med syrade kantareller, jordärtskockschips, fruktig chilimajonnäs,
rårörda tranbär samt riven pecorinoost.
Ford Coppola, Pinot Noir, Santa Barbara 165:-
Sotad broccolini
smaksatt med pumpafröpesto, rödbetshummus gjort på
rättviksärtor, krossad Marconamandel, kallpressad pumpafröolja
samt puffade kikärtor smaksatta med gochugaruchiliflingor.
Gustave Lorentz Pinot Gris Réserve, Alsace 135:-
​
Byt ut din förrätt till en Löjromservering för endast 199:- löjrom från Bottenviken, silverlök, smetana, brioche
Dryckesförslag: Pol Roger Brut, Champagne 179:-
​​
Varmrätter
​
Ångkokt rödingfilé
med brynt smör- och sojasås, grillad pak choi, slungade
grönsaker med vitlök, chili och ingefära, toppas med laxrom.
Jordan River, Chardonnay, Jordan 155:-
Grillad ryggbiff
med ädelostsmör, rödvinssky, dirty smashpotatis,
rostad spetskål med havssalt och örtolja.
Franchini, Valpolicella Ripasso, Classico Superiore 189:-
Grillad abanico ibérico
med rostad potatis och palsternackstomp, kål- & svampragu,
jalapeñoaioli samt mojo verde.
Coppola Bianco & Rosso Cabernet Sauvignon, Paso Robles 165:-
Svamprisotto med syrade kantareller
Västerbottensostkroketter, krossad Valencia-mandel och friterad grönkål.
Vegansk alternativ: stekt rökt tofu och veganparmesan.
Gustave Lorentz Riesling Réserve, Alsace 135:-
​
Desserter
Valrhona chokladmousse
med smulad hasselnötsbrownie, karamellglass med havssalt
och rostade pekannötter.
Kabir, Moscato, Sicilien 115:-
Lingon- & portvinskokt päron
med krossade drömmar samt körsbärssorbet.
Graham’s Tawny Port 10yr, Douro 109:-
Glass eller sorbet
Serveras med bär & sås - Fråga kyparen om kvällens smaker