top of page


Nyårsfton på Havsbaden

GRISSLEHAMN- 31 DECEMBER

 

HAVSBADEN AMAZING CELEBRATION!

Fira in det nya året i badrock med midnattsspa och bubbel i glaset! Havsbaden style!

Boka vårt nyårspaket och låt oss ta hand om dig!

Ingår: Övernattning, fyrarätters nyårssupé, brunch på nyårsdagen entré till SPA och en ljuvlig start på 2024.

(Brunch serveras istället för frukost på nyårsdagen)

 

Utcheckning: 12.30

FULLBOKAT

Det går ej att boka andra paket under dessa datum.

Bokas via 0175 - 309 30 eller info@hotellhavsbaden.se

Fyrarätters supé – middagstid bokas på plats vid ankomst.

Fira in nya året med ett glas bubbel och raketer –

antingen från terrassen, restaurangen, rummet eller vårt härliga spa! Valet är ert.

 

1 Januari serveras brunch mellan 08:00 – 14:00 och är istället för frukost.

Sen utcheckning – 12.30

Boka endast nyårssupé:

895:-/person

Bokas via 0175 - 309 30 eller info@hotellhavsbaden.se

HOTELL HAVSBADEN GRISSLEHAMN 31 DECEMBER

HAVSBADEN NEW YEARS CELEBRATION

Nyårsfest

NYÅRSSUPÉ - MENY

 

Nyårssupé 31 december 2024

 

 

Amuse bouche

 Anklevermousse smaksatt med calvados, serveras med körsbärsgelé och palsternackschips på ekologiskt tunnbröd 

 Vegetariskt alternativ

Karamelliserad rotsellerimousse smaksatt med calvados, serveras med svartvinbärsgelé och palsternackschips på ekologiskt tunnbröd. 

Förrätter

 Tartar på kammussla, jungfrusallad dressad med citronolja, 

friterat Fin de Claire-ostron och ostronemulsion 

 

Vegetariskt alternativ

 Variation på morot: rostad morotspuré, picklad morot, sotad apelsin- & 

chili-infuserad morot, friterad morotsblast samt lätt syrligt vaniljbrynt smör. 

 

Varmrätter

 Sous vide-bakad hjort, potatis- och jordärtskockgratäng smaksatt med Wrångebäcksost, eldad persiljerot, tranbärschutney och Madeirajus 

 Smörstekt torskrygg med skummad Chablis-velouté, krämigt potatisstomp smaksatt med grovkornig senap och rostad kålrot, toppas med laxrom, örtolja och senapskrasse. 

 

 Pankobakad butternut, picklad gulbeta, stuvad grönkål med Puy-linser serveras med saltbakad potatis, rödbetsaioli och Greek White-ost 

 

Efterrätt

 Hjortron- och mezcalglass, honung- och vit chokladcheesekräm, mandeldacquoise smaksatt med kardemumma (ringla på citrontimjan-infuserad hjortronsylt) 

 

 Chokladmousse med havtorn och ingefärssorbet, hasselnötsnougatine och muscovadosirap. 

bottom of page