Nyårsfton på Havsbaden
GRISSLEHAMN- 31 DECEMBER
HAVSBADEN AMAZING CELEBRATION!
Fira in det nya året i badrock med midnattsspa och bubbel i glaset! Havsbaden style!
Boka vårt nyårspaket och låt oss ta hand om dig!
Ingår: Övernattning, fyrarätters nyårssupé, brunch på nyårsdagen entré till SPA och en ljuvlig start på 2024.
(Brunch serveras istället för frukost på nyårsdagen)
Utcheckning: 12.30
FULLBOKAT
Det går ej att boka andra paket under dessa datum.
Bokas via 0175 - 309 30 eller info@hotellhavsbaden.se
Fyrarätters supé – middagstid bokas på plats vid ankomst.
Fira in nya året med ett glas bubbel och raketer –
antingen från terrassen, restaurangen, rummet eller vårt härliga spa! Valet är ert.
1 Januari serveras brunch mellan 08:00 – 14:00 och är istället för frukost.
Sen utcheckning – 12.30
Boka endast nyårssupé:
895:-/person
Bokas via 0175 - 309 30 eller info@hotellhavsbaden.se
HOTELL HAVSBADEN GRISSLEHAMN 31 DECEMBER
HAVSBADEN NEW YEARS CELEBRATION
NYÅRSSUPÉ - MENY
Nyårssupé 31 december 2024
Amuse bouche
Anklevermousse smaksatt med calvados, serveras med körsbärsgelé och palsternackschips på ekologiskt tunnbröd
Vegetariskt alternativ
Karamelliserad rotsellerimousse smaksatt med calvados, serveras med svartvinbärsgelé och palsternackschips på ekologiskt tunnbröd.
Förrätter
Tartar på kammussla, jungfrusallad dressad med citronolja,
friterat Fin de Claire-ostron och ostronemulsion
Vegetariskt alternativ
Variation på morot: rostad morotspuré, picklad morot, sotad apelsin- &
chili-infuserad morot, friterad morotsblast samt lätt syrligt vaniljbrynt smör.
Varmrätter
Sous vide-bakad hjort, potatis- och jordärtskockgratäng smaksatt med Wrångebäcksost, eldad persiljerot, tranbärschutney och Madeirajus
Smörstekt torskrygg med skummad Chablis-velouté, krämigt potatisstomp smaksatt med grovkornig senap och rostad kålrot, toppas med laxrom, örtolja och senapskrasse.
Pankobakad butternut, picklad gulbeta, stuvad grönkål med Puy-linser serveras med saltbakad potatis, rödbetsaioli och Greek White-ost
Efterrätt
Hjortron- och mezcalglass, honung- och vit chokladcheesekräm, mandeldacquoise smaksatt med kardemumma (ringla på citrontimjan-infuserad hjortronsylt)
Chokladmousse med havtorn och ingefärssorbet, hasselnötsnougatine och muscovadosirap.