
Lunch!
Mmmmm...
Lunchbuffé på Hotell Havsbaden – en välsmakande paus
Vecka 16​
Njut av en välsmakande lunch på vår restaurang eller uteservering och låt dig inspireras av
stillheten och harmonin som marinan i
Grisslehamn har att erbjuda. Maten är lagad från grunden och med stor omsorg.
Lunchen vill vi att ni skall uppleva som smakfullt komponerade anrättningar.
Husmanskost med inspiration från alla världens hörn.
Vi försöker alltid vara kreativa och nyskapande när vi tillagar din lunch.
​
Lunchbuffé serveras varje vardag mellan 12.00 - 14.00
Menyn hålls levande, men varje dag är det en fisk & kötträtt.
Härlig salladsbuffé ingår dessutom.
155:-/person
​
Barnmat, upp till 12 år.
Vi serverar givetvis barnportioner också. 80kr/barn.
​
​​​​​​​​​​​​​​​MÅNDAG
Nattbakad Vitlöksspäckad fläskkarré med rostade spetskål, syltlök, timjansky, serveras med len potatispuré.
Pocherad torsk med spenat, grillad citron, riven västerbotten, vitvinssås, serveras med slungad potatis.
​​
TISDAG
Grekiska nötfärsbiffar med rostad fetaost, marinerade soltorkade tomater, skysås, rosmarincreme, serveras med rostade rotfrukter.
Bakad kolja med örtslungade rödbetor, picklad jalapeños, grillad lime, dill, brynt smör, serveras med rostad potatis.
​
ONSDAG
Chilimarinerad grillad kycklingfilé med saltgrillad tomat, sugersnaps, örtveloute, serveras med klyftpotatis.
Pankopanerad sej med grillad kiwi, paprikachips, basilika/lime creme, serveras med pepparslungad potatis.
​
TORSDAG
Örtdressad fläskfilé med med rostade primörer, rödvinssky, friterad ruccola, serveras med krämig potatisgratäng.
Grillad laxfilé med örtrostade champinjoner, rostad kokos flarn , örtolja, citronaioli, serveras med vitlöksrostad potatis.
​
FREDAG
Påskbrunch💛
​
VECKANS VEGETARISKA
Kidney och morots burgare med grillat bröd, picklad rödkål, picklad lök, friterad lök, crunchy sallad, serveras halloumisticks med jalapeños dipp.
TAKE AWAY
Du kan enkelt ta med Take Away från vår lunch.
Ring och beställ i förväg på 0175 - 309 30, eller så kommer du förbi så fixar vi en låda åt dig.