top of page
Image by Michael Browning

Gastronomy

HOTEL HAVSBADEN

För oss handlar det om så mycket mer än att bara servera god mat.

Vi vill servera ett intryck, värme och tillfredsställa dina sinnen.

Våra råvaror ​är noggrant utvalda för att tillsammans i vårt fina kök förvandlas till harmoni för din smaklökar. 

Passande dryck är något som vi tycker är väldigt viktigt, att hitta balans bland olika smaker för att få den där perfekta smaken.

​

Hos oss kommer du trivas, så enkelt är det.

​

Bordsbokning:

Boka bord via telefon 0175 - 309 30 eller maila oss på info@hotellhavsbaden.se

​

För er boendegäster bokas middagstiden på plats vid ankomst.

​

Störra sällskap?

Vid större sällskap har vi vissa restriktioner när det gäller val av meny.

Gäller även om barn är inkluderat i sällskapet.
 

1-9 gäster - Ni har möjlighet att välja fritt från hela vår meny.
Förbeställning av måltider behöver ej göras om man ej önskar.

​

10-19 gäster - Ni har möjlighet att välja fritt från hela vår meny.
Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst. 

​

20 gäster och uppåt - Samtliga gäster äter samma meny, oavsett om det är en, två eller tre rätter.

Dvs alla gäster äter samma rätt.

Förbeställning av samtliga rätter ska göras senast 5 dagar innan ankomst. 

See menu below
 

New menu served from 23 May. The next menu will be presented on September 19.

 

 

Appetizers

 

 

Tuna tartare SEK 235

served in lettuce leaves with fried corn tortilla, jalapeño mayonnaise,

topped with chorizonub, citronette and fresh coriander.

Château Minuty, Provence 149:-

 

Szechuan pepper-encrusted asparagus SEK 235

Sous Vide-baked and served with lemon emulsion, dressed small salad and air-dried ham. [Vegan option: with fried alder-smoked tofu]

Hessenstein, Riesling Trocken, Rheingau SEK 145

 

Bruschetta SEK 235

made with farm cocktail tomatoes flavored with spring onions, served on

garlic fried sourdough rye glevain, topped with planed 22 months aged

swedish cheese

Villa Antinori Peppoli, Chianti Classico SEK 139

 

Grilled pulp SEK 255

served with broccoli puree with miso, chorizo jam and rice paper

dusted with black lemon.

Manade, Verdejo, Rueda 145:-

 

Roasted broccolini SEK 245

served with cashew hollandaise, pickled fried onions and marcona almonds.

Mandois Brut Réserve, Champagne SEK 165

 

Beef carpaccio SEK 239

with a summery salad dressed with raspberry vinaigrette, topped with

chili crostini and grated Wrångebäck cheese.

Prunotto Ochetti, Langhe Nebbiolo SEK 155

 

Room service SEK 299

Flounder from the Gulf of Bothnia, silver onion, sour cream, brioche

Pol Roger, Brut, Champagne SEK 179

Hot dishes

 

Collared lightly trimmed rainbow fillet SEK 339

with yuzu-tossed summer vegetables, wine-cooked mussels with

Asian flavors and foamed white wine velouté.

Coppola Bianco & Rosso Chardonnay SEK 145

 

Grilled grain fed sirloin steak SEK 359

with 'Nduja cracked red wine cloud, baked potato with parsley and

garlic butter, roasted broccoli and grated pecorino.

Franchini, Valpolicella Ripasso, Classico Superiore SEK 189

 

Oven-baked corn chicken fillet SEK 299

with chicken broth flavored with Provence herbs, roasted garlic aioli

and vegetable barigoule.

Ford Coppola, Pinot Noir, Santa Barbara SEK 159

 

Tahini-roasted cauliflower SEK 319

with sesame soy sauce, soybeans and wild rice ragu, sambal mayonnaise,

fried rice noodles flavored with Korean chili flakes.

Bolla il Gambero Soave, Veneto SEK 135

 

Iberico presa SEK 379

cider sauce, apple chutney, fried potato croquette, crushed hazelnuts.

Donnafugata Bellassai Frappato di Vittoria, Sicily SEK 190

 

Lightly trimmed oven-baked cod loin SEK 379

with chives and rum sauce, warm summer salad and fried

smashed new potatoes.

Black Stallion Chardonnay, Napa Valley SEK 185

 

Salt-baked kohlrabi SEK 329

saffron pickled radish, creamy beluga lentils, roasted almond vinaigrette.

Henri Bourgeois, Pouilly-Fumé, Loire 145:-

 

Dessert  

White chocolate cheesecake SEK 149

with rhubarb compote, cardamom crumbs and strawberry and donut sorbet.

Pol Roger Rich, Champagne SEK 149

Pistachio and mascarpone mousse SEK 149

with cherries, amaretto sorbet and nougatine.

Kabir, Moscato, Sicily SEK 109

Honey parfait SEK 155

French nougat with walnuts, blackberry coulis and blueberry meringue.

Graham's Tawny Port 20yr, Douro SEK 149

Cheese tray SEK 229

Served with various cheeses, marmalade and crackers

Graham's Tawny Port 10yr, Douro SEK 99

Ice cream or sorbet SEK 119

Served with berries & sauce - Ask the waiter about the evening's flavors

Prunotto Muscato D'asti, Piedmont, SEK 85

Truffles

Choose from different flavors. 1 for SEK 49, 3 for SEK 99

Presso coffee and Gran Duque D'Alba Solera brandy 3 cl, SEK 99

bottom of page